Home PageVoorwaarden

Voorwaarden

Contactgegevens

Studs-Kopen.eu is een onderdeel van Jacco-Kuiper.nl

Adres: Rozenstraat 1, 8441DV Heerenveen
Algemeen emailadres: info@studs-kopen.eu

BTW-nummer: NL209245979B01
Rekeningnummer: 8012679
KvK-nummer: 57761035

De volgende verkoop- en leveringsvoorwaarden gelden voor alle transacties die gemaakt worden op studs-kopen.eu, onderdeel van Jacco-Kuiper.nl. Geen van de voorwaarden zijn in strijd met de rechten die u bij wet zijn gesteld. Wij behouden ons ten aller tijde het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de algemene voorwaarden te wijzigen.

1. Prijzen en fouten

1.1 Al onze prijzen zijn aangegeven in euro. Prijzen en specificaties worden zo goed mogelijk gecontroleerd, maar aansprakelijkheid voor vergissingen wordt niet aanvaard.
1.2 Wij behouden ons het recht voor om deze prijzen en specificaties ten aller tijde zonder voorafgaande mededeling te wijzigen.

2. Bestellingen

2.1 Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de leverings- en betalingsvoorwaarden.

3. Verzendkosten

3.1 De prijzen op de site zijn exclusief verzendkosten. Deze verschillen per land. De verzendkosten die erbij komen zijn eenmalig. Het is dus voordeliger om meer producten te bestellen.

4. Betaling

4.1 Betalingen worden gedaan via iDeal. Deze betalingen gaan via onze partner Mollie BV. Ook is het mogelijk om via Paypal of een bankoverschrijving de betaling te voldoen.

5. Beschikbaarheid producten

5.1 Studs-kopen.eu doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat alle producten uit de webwinkel leverbaar zijn. Het kan echter altijd voorkomen dat een product uit ons assortiment niet meer in voorraad is. In een dergelijk geval zullen wij u meteen informeren over de vertraging.
5.2 Indien u nadat u bent geïnformeerd niet langer op het artikel wil wachten kunt u altijd uw bestelling annuleren of een ander product kiezen. Uw geld wordt bij annulering teruggestort.

6. Verantwoordelijkheden van de klant

6.1 De klant draagt de verantwoordelijkheid volledige en nauwkeurige informatie op het bestelformulier in te vullen. Indien de door de klant verstrekte informatie onvolledig, misleidend of incorrect is, is de klant aansprakelijk voor alle vertraging en kosten die eventueel voortvloeien.

7. Aflevering

7.1 In het kader van de regels van de koop op afstand zal Studs-kopen.eu bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren. Indien dat niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), of er is om andere redenen vertraging, of een bestelling kan niet danwel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt de consument binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.

7.2 In geval van beschadiging tijdens transport, of bij ontbreken van artikelen dient u ons binnen zeven dagen te informeren. Indien wij deze melding niet ontvangen, wordt de klant geacht de artikelen met instemming te hebben aanvaard. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige vervolgschade die voortvloeit uit een vertraagde levering of niet-aflevering . In dergelijke gevallen blijft de aansprakelijkheid beperkt tot de waarde van de artikelen waarvan de klant heeft gemeld dat ze niet zijn ontvangen.

7.3 Studs-kopen.eu stelt zich niet aansprakelijk voor niet-levering van producten, vertraging, schade of tekortkomingen, als de omstandigheden buiten onze invloedssfeer liggen.

8. Terugsturen en omwisseling

8.1 Voor alle artikelen geldt de mogelijkheid om deze binnen 14 werkdagen terug te sturen. Gedurende deze periode kunt u de producten “ongebruikt en onbeschadigd” terugsturen in de originele verpakking. De kosten voor heen en terug sturen komen voor uw rekening. Voor informatie waar het pakket naartoe gestuurd kan worden kunt u contact opnemen via onze website.
8.2 Indien u beschadigde goederen terugstuurt, behouden we ons het recht voor om kosten in rekening te brengen.
8.3 Na het verstrijken van de bedenktijd treedt de koopovereenkomst in werking.

9. Garantie

9.1 De producten van Studs-kopen.eu hebben 14 dagen garantie. Er kan contact met ons opgenomen worden via info@studs-kopen.eu, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

10. Klachten

10.1 Eventuele klachten kunnen worden verzonden naar info@studs-kopen.eu. Wij streven er naar om klachten binnen twee dagen na ontvangst af te handelen.

Leave a Reply

X